voorbereidingen in volle gang.... - Reisverslag uit Voorhout, Nederland van familie gemert - WaarBenJij.nu voorbereidingen in volle gang.... - Reisverslag uit Voorhout, Nederland van familie gemert - WaarBenJij.nu

voorbereidingen in volle gang....

Door: MvG

Blijf op de hoogte en volg familie

18 September 2006 | Nederland, Voorhout

De familie is in rep en roer: Het tijdstip van vertrekken nadert in volle vaart...
Stress neemt toe bij de deelnemers, uiteraard af te reageren binnen de eigen familiaire kring dus is de sfeer om te snijden!

Het leuke van de voorbereiding is bijvoorbeeld het alvast oefenen en aanmaken van een weblog, en om niet alleen de familie zelf maar ook jou op de hoogte te brengen van onze plannen volgt nu een korte beschrijving van het reisplan.
Zie ook de foto's, dan heb je enig idee waar we heen gaan!

Op vrijdag 6 oktober vertrekken we rond 10.30 uur met KLM richting Amerika in een rechtstreekse 11 uur durende vlucht op San Francisco.
Rond 13.00 uur plaatselijke tijd (op vrijdag) landen wij en nemen gedurende het weekend ons betrek in een heerlijk hotel in het hart van SF.
In dat weekend staat onder andere een bezoek aan alcatraz gepland, voor broer RvG waarschijnlijk slechts een enkele reis.

Op maandag wordt de bijna 8 meter lange camper opgehaald en beginnen we aan onze pittige 3-weekse reis, welke ons grofweg voert langs bekende plekken als: Yosemite NP, Death Valley, Las Vegas, Zion NP, Bryce Canyon, Capitol Reef, Monument Valley, Grand Canyon, San Diego en uiteindelijk Los Angeles.

Ik zou zeggen, blijf ons volgen. Wanneer het mogelijk is zetten we nieuwe foto's en verhalen neer...

Groeten!

• 18 September 2006 - 14:30

RVG:

niks enkele reis...

• 02 Oktober 2006 - 10:09

Marcel & Lonneke:

Hai die familie van Gee!!

We wensen jullie een prachtige mooie reis door de USA!! We zijn heel benieuwd naar jullie belevenissen die we via deze site gaan volgen.

p.s. weet je zeker dat je niemand nodig hebt om de koffers te dragen..hihihi..

Groetjes Mars en Lon

• 02 Oktober 2006 - 10:36

Nilis:

Heren,
    Mooi zo'n site! Hoe kom je trouwens op dit idee?? :-)
    Ik zou zeggen HEEL VEEL PLEZIER en ik zal jullie reis via deze weg zeker blijven volgen!

• 02 Oktober 2006 - 10:39

Hoi Allen,

Ook ik wens jullie een prettige vakantie toe en zal proberen jullie te volgen.
    Gr Theo

• 02 Oktober 2006 - 11:27

M!CHEL:

van Gees,

Plezierige vakantie toegewenst. We zullen niet te veel aan jullie denken. De familie Duyndam heeft andere bezigheden de komende weken.

MZZL

Moos, Mies, Lara en ?

• 02 Oktober 2006 - 12:13

Lex:

Uiteraard wens ik jullie een hele plezierige reis toe. Heb zelf mogen genieten van SF en LA, dus ben erg benieuwd naar jullie ervaringen. Alcatraz is absoluut een aanrader. Enne Joop ? Veel plezier in D-Block (isoleercellen).
    groeten

lex

• 02 Oktober 2006 - 12:49

Michael:

Leuk idee zo een site!
    Hele goede vakantie en sterkte met Marcel;-)

• 02 Oktober 2006 - 20:13

Hans:

Weinig meer toe te voegen aan wat al geschreven is. Ik hoop echter wel dat hattrick-prestaties hier niet onder gaan lijden...

• 04 Oktober 2006 - 13:07

Bart:

Big Brother Bart is watching you !!!
    Heel veel plezier, moois & inspiratie tijdens jullie USA-Mars ...

BBB

• 05 Oktober 2006 - 13:22

SO:

Kan Robert niet langer blijven in USA ?? Weekje of 13?

Gegroet, vriendelijke vrienden van Centric.

• 05 Oktober 2006 - 15:37

Simon:

Aan Marcel

Nou veel plezier in de states! En mocht 020 verliezen zal ik het je laten weten :-)
    Zal de voetbal gesprekjes missen! Mazzel en de overige fam. ook veeel plezier.

• 06 Oktober 2006 - 08:27

Michiel:

Hallo Robert en de andere familieleden,

Geniet van jullie trip door de States. Ben erg benieuwd naar jullie verhalen en avonturen.

Michiel (Centric)

• 08 Oktober 2006 - 19:27

Lubberiaans:

Familie Van Gemert, heel veel plezier toegewenst in het land van de onbegrensde mogelijkheden, alhoewel ik de kans dat jullie een familiebedrijf gaan runnen, de Amerikaanse lotto gaan winnen en een carrière als prof-basketballer in de NBA gaan maken vrij klein acht. Aan de andere kant: de kans dat één van de zonen in Alcatraz zal achterblijven is weer wel reëel ;-)

Have fun!!!

Gr. Marcel

• 08 Oktober 2006 - 19:49

Lex:

Je zal het zelf wel gezien hebben onderhand, maar knap hoor, 2-2 spelen uit tegen de Dolderse Girls. Toen jij nog in Voorhout was verloor je met 1-3, dus ja, trek je conseclusie!!
    groeten

lex

• 09 Oktober 2006 - 20:25

Kay En Nic:

Leuk hoor dit allemaal. Aan de voorbereidingen kan t niet liggen. Het tennissen ging net lekker mars. Willen jullie trouwens nog mee naar de vrienden van amstel live jongens? We willen namelijk binnenkort kaartjes gaan halen. Bij geen reactie haal ik ze voor jullie. Tis pas in januarie, waarschijnlijk op een donderdag omdat de vrijdag en zaterdag al vol zitten. Veel plezier, en die ruige verhalen zien we binnenkort wel op je side verschijnen.

see you later in the alligator

• 10 Oktober 2006 - 06:23

Kantine:

Robert, kun je barmensen regelen voor woensdagavond ?

We missen je !

• 10 Oktober 2006 - 06:39

Dekker:

Dag Globetrotters,

Heeeel erg veel plezier in de U S of A. Goede vlucht gehad en bevalt de camper ? Hoeveel Gemertsz nemen er nog deel aan de reis na Alcatraz ? Kijk uit voor loslopende vreemde vrouwen in de buurt van Wedding Chapels in Vegas (of juist niet...??) en vraag aan de grizzly-beren of ze aan een andere tent gaan knagen! Wie stuurt die 8 meter trouwens over het amerikaanse asfalt ? Mij lijkt vader Harry hier de meest betrouwbare voor. Zeg maar tegen hem dat het koud is in Amsterdam deze weken zonder hem.
    2 november jaarvergadering. 4 november bardienst Marcel. Zijn jullie dan al terug ?

Voorhout mist jullie. Geniet !

Martijn, Dianne, Roxane

• 10 Oktober 2006 - 11:53

Herman:

Hallo Marcel,

Zeg, je collega's zijn intussen erg benieuwd naar jullie belevenissen sinds het startsein. We kunnen wel wat afwisseling gebruiken, gezien de dagelijkse sleur hier van crashende B800's.

Mooie reis!
    Herman

• 12 Oktober 2006 - 07:04

Theo:

Ff tussenstand => 2 CV's lek; 7 planten dood; 1 brievenbus opgeblazen en de sleutels op tafel alten leggen en deur dichtgetrokken (=> Dit keer maar 1 gaatje nodig gehad). Verder geen problemen. Gr Theo

• 12 Oktober 2006 - 07:06

Theo:

We hebbe trouwens met 2-1 verloren van Zoetermeer. Wordt het geen tijd voor een update?
    Gr Theo

familie

Hallo, Welkom op de site van de familie van Gee en je volgt ons gedurende onze reis door de USA. Onze reis start in San Francisco en gaat via Yosemite NP, Bryce Canyon, Grand Canyon, Las Vegas, San Diego naar Los Angeles. We proberen je zoveel als mogelijk is op de hoogte te houden. Om je nog wat informatie te geven wat links: Een snel overzicht van het weer in Amerika: http://www.wunderground.com/US/Region/Southwest/Temperature.html Voor een idee van het type camper waarmee we door de USA toeren: http://www.tiogatours.nl/camperhuur/elmonte/c25.htm De mooiste nationale parken in zuidwesten van Amerika: http://www.americansouthwest.net/ Informatie Alcatraz: http://www.alcatrazcruises.com Amerika reisgids: http://www.hm-usa.nl/index.html De Groeten!

Actief sinds 18 Sept. 2006