HeHe INTERNET!!!! - Reisverslag uit Las Vegas, Verenigde Staten van familie gemert - WaarBenJij.nu HeHe INTERNET!!!! - Reisverslag uit Las Vegas, Verenigde Staten van familie gemert - WaarBenJij.nu

HeHe INTERNET!!!!

Door: MvG

Blijf op de hoogte en volg familie

13 Oktober 2006 | Verenigde Staten, Las Vegas

Jawel, na een paar dagen 'rommelen' is het ons gelukt om internet aan de praat te krijgen...!!!
Het duurde even maar in de tussentijd heeft de roemruchte familie het een en ander beleefd en is het hoog tijd het thuisfront eens bij te praten.

Het begon allemaal vorige week vrijdagochtend, de eerste reis en wel naar schiphol door taxibedrijf Bedaf en Co.
Terwijl de familie op luidruchtige wijze stond in te checken kwam er een piloot langs die op vrolijke wijze ons goedemiddag wenste, vreemd gezien het tijdstip 09.30 uur. Dit alles wekte met name bij Robert grote verbazing die aldus reageerde met "Ik hoop niet dat je ons vliegt!"
De vlucht opzich was lang, ruim 11 uur, maar comfortabel en metname boven canada hadden we mooi zicht naar beneden.
Op zaterdag hebben we langs de San Francisco Bay doorgebracht (embarcadero, pier 1 t/m 45) en het was verschrikkelijk druk vanwege "fleetweek", waarbij zowel de Red Bull Airrace rondom de Golden Gate Bridge als marine- en airforce shows te bezien waren. SUPERRRR!
Op zondag stond de trip naar Alcatraz gepland. Bij boarding nog lichtelijk bedreigd door een union-strike tegen het beleid van de alcatraz-cruise provider maar iedereen die de familie gemert een beetje kent weet dat dat voor ons geen reden is er vanaf te zien.

Het was (en is nog steeds) prachtig weer, gemiddeld zo 25 graden. De overtocht met de cruise was dan ook heel mooi want er stond ook geen mist dus een schitterende kijk op de skyline van SF.
Alcatraz zelf was echt indrukwekkend, je zal er maar zitten en ik heb een treurige mededeling voor iedereen die hoopt dat een (of meerdere) van de gemerts daar is achtergebleven: Laat die hoop maar varen, hehe!

Op maandag de camper opgehaald en is de tocht begonnen: Op 17.30 is die eerste rit geeindigd op Yosemite Pines RV Park en kwam een eerste onrustige en hele koude nacht in de wildernis.
Op dinsdag zijn we rond 11.00 uur vertrokken over highway 120 door Yosemite NP, een werkelijk prachtig park maar de mooiste route (Tioga Pass) was dicht wegens sneeuw (werd ons verteld bij een lekker zonnetje en 23 graden celsius). Besloten te wachten en dat was de moeite waard want de volgende dag konden we die route wel nemen!
Schitterend, met als hoogste punt 9538 feet en aan het einde een prachtig zicht op Mono Lake. Bij het afdalen merk je al snel de eerste aantocht van Death Valley, het wordt snel weer warmer...
woensdag en donderdag door Death Valley gereden en het was anders dan verwacht: oneindige aaneenschakeling van gebergten rijdend door een minder wijdse vallei dan gedacht.
Donderdag zijn we nu net aangekomen in Las Vegas (het is nu bij dit schrijven hier 19.30 uur, in NL 04.25 uur) Tijd dus om de 'City that never sleeps' te gaan verkennen...

Kijk de foto's maar eens om een indruk te krijgen!

Groeten aan allen!

• 13 Oktober 2006 - 07:12

Lubberiaans:

Nou jongens, als jullie reis inderdaad net zo mooi is als de foto's op jullie website dan wordt het echt een reis om niet meer te vergeten: 0 foto's in het fotoboek!!! Alle obscene exemplaren zijn er zeker tijdens het bezoek in Alcatraz uitgehaald ???

Update:
    Foreholte 3 wint weer, Foreholte 5 verliest weer.

Voor de rest is de rust hier weer teruggekeerd na jullie vertrek en volgen we de reisverhalen (want ja: foto's zijn er dus niet) op de voet!

Veel plezier nog en gegroet.

Marcel

• 13 Oktober 2006 - 07:36

Theo:

Mooi dat jullie het zo naar jullie zin hebben. Luek hoor. ik heb ook gezocht naar die foto's maar helaas ook niet gevonden.
    Gr Theo
    (Er zijn nu trouwens al 9 planten overleden)

• 13 Oktober 2006 - 09:55

Albert:

Marcel, je begrijpt zeker wel dat ik compensatie wil voor het volle pond wat ik nu voor de trein moet betalen!!!!;)

• 13 Oktober 2006 - 10:25

• 13 Oktober 2006 - 10:56

Nilis:

Heren van het uitstekende leven! Jullie hebben het daar wel goed naar je zin zo te lezen en te zien!! Mooie foto's, (alleen jammer dat er soms een Gemert op staat.. :-)) en die camper is inderdaad echt een mega-ding! Veel plezier nog en we blijven jullie volgen!!

Groeten,
    Niels en Joni

ps. De verjaardag van Theo was gezellig; Lekker ruim zo op de hele bovenetage ;-)

• 13 Oktober 2006 - 12:02

• 13 Oktober 2006 - 12:07

Ernst:

Hey, zijn jullie al zo veramerikaanst dat het metrische stelsel verloren is gegaan?

Voor ons europeanen:

Het hoogste punt van de route omgerekend naar meters: 2907.

• 13 Oktober 2006 - 12:47

Lex:

Heel leuk om te zien dat jullie het erg naar jullie zin hebben. Maar belangrijker nieuws, het 3de heeft maar 10 man voor zondag. Joop, redt je dat ? We spelen om 14.00 u thuis.
    groeten

lex

• 13 Oktober 2006 - 16:06

Hans:

Prachtige verhalen en dito foto's!

Nu even belangrijke zaken:
    Nog een beetje goeie Hattrick training gehad?

• 15 Oktober 2006 - 18:39

Ineke:

Voor ons al indrukwekkend via een klein foto'tje, laat staan in het "echie"!
    Uit te houden zo met z'n vieren in dat autootje?
    Geniet ervan, iedereen de groeten en houd ons op de hoogte van jullie reis van je leven!

• 15 Oktober 2006 - 18:45

Kees:

He van Gemertjes ziet er goed uit die foto's mis alleen nog een groepsfoto want ik begin eraan te twijfelen of joppie en harrie wel mee zijn.
    kan je ook tafeltenissen in de caravan. ben benieuwd hoe die er van binnen uitziet. Het ga jullie goed en geniet van deze gave vacantie.

familie

Hallo, Welkom op de site van de familie van Gee en je volgt ons gedurende onze reis door de USA. Onze reis start in San Francisco en gaat via Yosemite NP, Bryce Canyon, Grand Canyon, Las Vegas, San Diego naar Los Angeles. We proberen je zoveel als mogelijk is op de hoogte te houden. Om je nog wat informatie te geven wat links: Een snel overzicht van het weer in Amerika: http://www.wunderground.com/US/Region/Southwest/Temperature.html Voor een idee van het type camper waarmee we door de USA toeren: http://www.tiogatours.nl/camperhuur/elmonte/c25.htm De mooiste nationale parken in zuidwesten van Amerika: http://www.americansouthwest.net/ Informatie Alcatraz: http://www.alcatrazcruises.com Amerika reisgids: http://www.hm-usa.nl/index.html De Groeten!

Actief sinds 18 Sept. 2006